• Kies voor ZKM-consultancy Venlo als relatietherapie

  Heb je vaak ruzie met je partner? Lig je in scheiding? Wil je werken aan een prettiger relatie? Kom dan eens langs bij mij in Venlo voor relatietherapie in de vorm van ZKM-coaching. Door middel van waarderend onderzoeken kijken jullie allebei naar jezelf en vandaaruit hoe jullie de relatie beïnvloeden en kunnen verbeteren.

  Hulp bij relatieproblemen

  In iedere relatie komen ruzies of geschillen voor. Wanneer deze echter omslaan in relatie- of huwelijksproblemen, is het tijd om in te grijpen. Niet alleen jij en je partner, maar ook jullie kinderen en zelfs de rest van jullie naaste omgeving kunnen hier namelijk de dupe van worden. Bij relatietherapie met behulp van een zelfonderzoek werken beide partners eerst individueel. Hierdoor krijgen beide partners inzicht in wat ze zelf voelen, denken en doen. Waar komen ieders emoties, denkpatronen en gedragingen vandaan? Hoe heeft een ieder bijgedragen aan de spanning in de relatie en hoe kun je een rol spelen in het oplossen van de relatieproblemen? Vervolgens worden deze inzichten gedeeld met elkaar en gaan beide partners aan het werk om spanningen te verminderen en vorm te geven aan de relatie die ze willen.

  Zelfonderzoek voor beide partners

  Beide partners maken deel uit van de relatie en spelen dus een rol in de problemen. Daarom geef ik met mijn relatiebemiddeling altijd beide partners een eigen ZKM-onderzoek. Het startgesprek vindt wel gezamenlijk plaats. Na afloop van de zelfonderzoeken komen we weer bij elkaar om de gevonden resultaten te bespreken. Jij vertelt je partner wat jij hebt geleerd over jezelf en jouw eigen inbreng in de problematiek. Wat kun jij hieraan doen en hoe kan jouw partner jou steunen en vice versa?

  Relatietherapie in Venlo

  Relatiehulp of hulp bij scheiding nodig? Ik bied bij relatieproblemen de hulp die jullie zoeken Maak een afspraak via tel. 06-41425873 of het contactformulier.