• Mieke heeft mij geleerd hoe ik goed naar mijzelf kan kijken. We hebben gekeken naar de situaties die mij gelukkig maken en welke niet. Mijn gelukkige momenten haalde ik voornamelijk uit het geluk van anderen. Zijn mijn naasten gelukkig dan ben ik dit ook. We hebben geanalyseerd in welke situaties ik het geluk uit mijzelf haal en hoe ik deze gelukkige momenten kan vermeerderen. Tevens hebben we gekeken naar mijn negatieve zelfbeeld en hulpmiddelen gezocht en gevonden die ik kan inzetten op momenten dat ik mij slecht voel.

    Ik herken steeds vaker op het moment zelf als ik weer in mijn oude patronen terugval en weet dan ook hoe te handelen. Een hulpmiddel voor de rest van mijn leven! De deskundigheid, betrokkenheid en eerlijkheid van Mieke zorgde ervoor dat ik gemotiveerd was om aan mij zelf te werken op een leuke en super leerzame manier. Mieke stuurt niet maar laat jezelf ontdekken en doen.

    Een vrouw met een passie die ze graag overbrengt aan anderen en waardoor ik heb leren kijken naar mijzelf. Dit zijn levenslessen voor de rest van mijn leven.

    Liselore werkzaam bij een woningbouwcorporatie