• Een cadeautje voor mezelf

    Een tijd geleden alweer heb ik een ZKM-traject gevolgd bij Mieke. Niet dat ik niet lekker in mijn vel zat of zo, meer omdat ik nieuwsgierig was geworden. Mieke begeleidde destijds het directieteam waar ik deel van uitmaakte. Daarin kreeg ik feedback die me aan het denken zette. En wat is er fijner dan deskundig geholpen te worden bij een zoektocht naar je binnenste. Ik stelde mezelf veel vragen, kreeg antwoorden, maar zocht vooral ook naar verdieping.Samen met Mieke ben ik aan de slag gegaan met ZKM. De persoonlijke en rustige benadering van Mieke, de tijd die ik voor mezelf vrijmaakte tijdens de sessies bij haar: alleen dat al voelde als verrijking. Het was ‘hard’ werken (met een knipoog!). Met beperkte stimuli werd ik uitgedaagd te vertellen.

    Door Miekes interventies kon ik gedachten of gevoelens aanscherpen en (voor mezelf) ook helderder krijgen. De huiswerkopdrachten waren intensief, maar de terugkoppelingen daarna waren zo verrassend en vooral verrijkend, dat het alle investering in tijd en energie dubbel en dwars waard was.Met respect denk ik terug aan de concentratie en het (olifanten-)geheugen van Mieke. Mede daardoor zijn er bij mij inzichten ontstaan, bovengekomen, waar ik echt iets aan heb. Die mij als mens rijker maken, die me nog beter laten voelen wie ik ben en wat ik wil.

    Door de persoonlijke benadering, het inlevingsvermogen, de deskundigheid, de ervaring en expertise van Mieke en daardoor ook de veilige samenwerking tussen ons twee, is het ZKM-traject een cadeau met hoofdletters voor jezelf!

    Monique Onderwijsdirecteur